getting-to-know-audience

Ismerjen meg minket!

Cégünket azzal a szándékkal alapítottuk, hogy a jelenlegi, illetve leendő ügyfeleink számára megfelelő formában tudjuk kamatoztatni azt a tudást, tapasztalatot, melyeket kollégáink több mint 20 év alatt szereztek meg az informatika számos területein. Szolgáltatásainkkal, szaktanácsainkkal azokat az ügyfeleinket szeretnénk segíteni, akik számára elengedhetetlen munkaeszköz egy folyamatosan és jól működő informatikai környezet.
Nyilvánvaló tény azonban az, hogy nem minden ügyfelünk engedhet meg magának egy főállású rendszergazdát. Valamint az esetek túlnyomó többségében ügyfeleink munkaidejébe nem igazán fér bele egy-egy megoldásra váró informatikai probléma szakszerű elhárítása, megoldása. Ez teljesen természetes, hiszen nem várható el az, hogy minden cég az informatikához is értsen, ezen vállalkozások számára sokkal kifizetődőbb, ha tevékenykedése annak fő profiljára korlátozódik, mintsem idejét, energiáját egy informatikai probléma leküzdésére fordítsa.
Ügyfeleink számítógépeinek, munkaállomásainak, szervereinek folyamatos, megbízható üzemeltetése, minden tekintetben a legfontosabb számunkra. Ide értendő a hibás, esetleg elavult számítógépek, részegységek javítása, cseréje, optimális fejlesztése, bővítése, valamint a szoftveres alkalmazások frissítése, megfelelő beállítása, vírusok elleni megfelelő védelem kialakítása, végül, de nem utolsó sorban ügyfeleink számára fontos adatainak megfelelő mértékű és gyakoriságú mentése.

Összefoglalva leginkább úgy tudnánk mindezt megfogalmazni, hogy amennyiben igénye lenne egy olyan rendszergazdára, akit nem akar főállásban alkalmazni, ellenben annak tapasztalata, tudása több, informatikában legalább 15 éve aktívan tevékenykedő szakemberével felér, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Bordács Péter

Tulajdonos, ügyvezető

Pataki György

Tulajdonos, ügyvezető

Szakértelem, megbízhatóság, gyorsaság

Szakértelem

Csapatunk több mint 20 éve lát el cégeket, irodákat informatikai supporttal.  Ez idő alatt tudásunkat folyamatosan fejlesztettük, mélyítettük.

Megbízhatóság

Számunkra mindig az ügyfeleink érdeke az első. Megoldásaink során ezt tartjuk minden esetben szem előtt.

Gyorsaság

Munkatársaink azonnal a segítségére sietnek, ha a munkája során informatikai probléma vetődik fel. Telefon vagy távsegítő alkalmazás segítségével a reakcióidőnk minimális.

© 2016 Info Station Kft. Minden jog fenntartva