translation_ready

A felhő alapú adattárolás lehetővé teszi, hogy több számítógépről, hordozható eszközről mindig ugyanazok az adatok legyenek hozzáférhetőek. Így nincs szükség az adatok egyik gépről a másikra történő átmásolására, vagy pen drive használatára.

 

Nem kell tovább aggódnia azon hogy:

  • átmásolta a laptopra az ügyféltől kapott listát
  • vajon be tette a táskájába, zsebébe a pen drive-ot
  • hogyan fogja átmásolni a telefonról vagy tábla gépről az adatokat.

 

Elég csupán egy határozott mozdulattal a felhőjébe húznia a fájlokat és mindig elérhetőek lesznek adatai.

 

Ugye, milyen egyszerű?

 

10 legfőbb előnye a felhőalapú szolgáltatásnak

 

Kis és közepes vállalkozások számára ideális megoldás szűkös anyagi forrásaik ésszerű kihasználásához, illetve a Nagyvállalatok napi IT feladataik ellátására is kiválóan alkalmas.

·      Alacsony költségű

·      Kiszámítható

·      Flexibilis

·      Megbízható

·      Biztonságos

·      Eszköz független

·      Szoftver független

·      Bárhonnan elérhető

·      Eseti megbízásra

 

·      Egyszerű használat

Éjjel – nappal hozzáférhető

A felhőben lévő adatokhoz a nap 24 órájában hozzáfér és külön könyvtár vagy fájl jogosultságot is meg tud határozni, partnerének, alkalmazottjainak vagy akinek csak szeretne.

Az Ön eszközei és a felhő között biztonságos – titkosított kapcsolattal épül fel, így illetéktelenek nem láthatják, milyen dokumentumokat helyez el a felhőjébe.

A felhőt biztosító szervereink őrzött, a szerverek számára ideális környezetben vannak elhelyezve, szünetmentes áramforrással, gyors internet kapcsolattal, hogy Ön bár mikor és bárhonnan elérje adatait.

 

Biztonságosabb mint az Ön számítógépe

A felhőben tárolt adatokról rendszeres adatmentés készítünk, így egy véletlen dokumentum törlés, vírus fertőzés sem okozhat lidérces órákat, mivel néhány kattintással az adatok visszaállíthatóak.

Gondoljon csak bele, mi történne, ha elveszítené laptopját, vagy tönkremenne a számítógépe, képes lenne vissza kapni file-jait? A dima felhőjében tárolt file-jai miatt nem lesznek álmatlan éjszakái.

 

Eszköz és operációs rendszer független

Nem kell aggódnia, hogy okos telefont vagy akár linxut használ, a felhőben tárolt adatok rendszer és eszköz függetlené tettük az Ön számára. Legyen az Windows, iOS, Linux,  Apple és Android operációs rendszer amit használ, valamennyi eszközön probléma mentesen működik.

 

Ön a főnök az adatai felett

A felhőben tárolt könyvtárakat, fájlok további felhasználókkal – családtagokkal, munkatársakkal – úgy oszthatja meg, hogy ők csak a számukra engedélyezett tartalomhoz férhetnek hozzá, akár csak olvasásra nyithatják meg.

Felhő használata két lépésben

Önnek nem kell mást tennie, mint kijelölnie a számítógépe asztalán, vagy a „Dokumentumok” könyvtárában egy mappát és amit ide belemásol, az automatikusan a felhőbe szinkronizálódik.

Ezt követően bármilyen számítógép, internetes böngészőjéből a megfelelő belépési adatok birtokában bármikor elérhetőek a felhőben tárolt adatok.


© 2016 Info Station Kft. Minden jog fenntartva